Texto 1
ID A VUESTRAS CASAS
Y ABRID UN CAJÓN VIEJO;

VERÉIS CUANTAS COSAS
NUEVAS ENCONTRÁIS EN ÉL.

Papermind. The After Eight Fanzine, nace de las charlas en los cafès y gracias a inquietudes corrosivas, necesidades de libertad, y voluntades de entretenimiento (auto y ajeno), entre otras.

No conseguiremos (ni nunca lo hemos pretendido): ser Andy Warhol, Donald Trump, Malcom X o los Sex Pistols. La fama, el dinero, la denuncia y la innovación, no nos obsesionan. Nos obsesiona evitar la muerte prematura de una publicación, que, busca entretener a unos, interesar a otros, y ayudar a aquellos. A aquellos que quieren explicarte algo y aprovechar tu curiosidad (larga vida).

“El cadaver exquisito bebera el vino nuevo”. Varios proyectos totalmente independientes de varios sujetos totalmente independientes, dentro de un mismo cajón. Esperamos que lo abras.


Texto 2
Por Pere Àlvaro

No era fàcil. Crear una publicació auto limitada en el temps, la producció, el preu i el format, no era gens fàcil.

Acotat havia de ser el temps de dedicació; a partir de las 8 de la tarda. Limitat el format; un sobre sorpresa de plàstic amb 100 reproduccions autofinançades pels seus creadors. Infinita la voluntat de pertànyer a un col·lectiu amb ofici però sense benefici.

Amb l’edició del número 8, Papermind no només es consolida en el fabulosa Fira de les rareses urbanes, sino que ha trobat la fórmula d’expandir-se sense créixer, lo qual no deixa de ser una contradicció en els termes. Ha trobat la manera de donar cabuda a més Ments de paper sense variar el seu format ni esperit.

Papermind no pretén créixer en quantitat; som i serem sempre 100, però vol posar el seu granet de sorra en el tan denostat concepte de globalitat. Papermind, acostumat a navegar entre els territoris fronterers de lo genial i la follia, entre l’absurd i la raó, entre la crítica i l’adulació... ara trenca una nova frontera; la física. Papermind s’internacionalitza. Som i serem sempre 100, però ara som xilens, portuguesos, austríacs, alemanys... la família Papermind creix, però som i serem sempre petits.

Parlem la mateixa llengua i ens mouen els mateixos interessos. Ara Papermind ets tu, reuneix un grup de ments de paper, siguin d’allà on siguin, parlin el que parlin i facin el que facin i uneix-te al món del after eigth fanzine.